Реєстрація
чисельник
Карта сайту

 

XX Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

 

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла друге місце в обласному етапі ХX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

 

Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни "Англійська мова" 

  Студентка  Херсонської філії Національного університету кораблебудування  Андреєва Марія приймала участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Англійська мова" для закладів вищої освіти, де англійська мова не є спеціальністю. Олімпіада проводилася в Національному університеті "Львівська політехніка"

 

ХIX Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла перше місце в обласному етапі ХIX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

 

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла перше місце в обласному етапі ХIX Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика (переглянути).
   

9 листопада 2018 року в Херсонській філії Національного університету кораблебудуванняімені адмірала Макарова відбулись заходи, присвячені Дню української писемності та мови. Цього дня традиційно пройшло урочисте відкриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в якому брали участь наші студенти. Метою Конкурсу є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

 

ХVІII Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

   
Диплом переможця конкурсу представленої до нагородження президентскою стипендією

Наказ МОН від 25.04.2018 року №425 "Про призначення стипендії Президента України переможцям XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика" (переглянути
 
   
   
   
Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла перше місце в обласному етапі ХVIII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.
Наказ МОН від 18.04.2018 року №381 "Про підсумки XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика" (переглянути

 

ХVІI Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

 

 

 

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла друге місце в IV етапі ХVII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.


Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Марію Андреєву, яка посіла перше місце в обласному етапі ХVII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

ХІІI Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

 

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Наталю Кротову, яка посіла перше місце в обласному етапі ХIII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

ХІІ Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика

14 грудня 2011 року відбувся ІІ етап (обласний) ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Студентка Херсонської філії Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Казимерчук Яна (напрям «Кораблі та океанотехніка») була нагороджена 21 січня 2012 року відзнакою Михайла Савчука за третє місце в обласному етапі ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Нагородження за участь в обласному етапі ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. та республіканський етап було проведено у РІПО 21 січня 2012 року.

 

Всеукраїнська олімпіади з дисципліни «Українська мова з професійним спрямуванням»

13-14 квітня 2011 р. у м.Чернівці відбувся ІІ етап олімпіади з дисципліни «Українська мова з професійним спрямуванням», в якій брала участь студентка І курсу ХФ НУК Казимерчук Яна В’ячеславівна  (суднобудівний факультет). За результатами секції природничих та технічних наук студентка отримала 45 балів за письмовий тур і 12 балів (з 15 балів) за усний тур, що становить 57 балів, а саме: 8 місце в секції та загальне 21 місце за підрахунками кафедри Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Усього в олімпіаді брало участь 74 учасника з вищих навчальних закладів України.  Студенти були розподілені на 4 секції для виконання завдань: секція природничих та технічних наук, секція економічних наук, секція юридичних наук і секція гуманітарних наук.

Призові місця зайняли студенти з Івано-Франківська, з Дніпропетровська, зі Львова.  


Х Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Вітаємо студентку Херсонської філії Національного університету кораблебудування Вікторію Самойло, яка посіла перше місце в обласному етапі Х Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Всі новини Поздоровлення переможців